Agenda

Donateursconcert

Fanfare Aurora

7 juli - 2017

Het jaarlijkse Donateursconcert van Fanfare Aurora, laat een doorsnede zien van deze bloeiende vereniging. Het programma start om 19.30 uur. Dit muzikaal concert mag u niet missen! Voor meer informatie kijk op www.fanfareaurora.nl .

Op vrijdag 7 juli aanstaande start voor onze leden de zomervakantie. En dat willen we dit jaar tijdens het donateursconcert samen met u vieren! De muziek, de hapjes en de drankjes brengen u zeker in vakantiesferen, want we gaan op reis en verschillende muzikale werelden verkennen. Kortom, Donateursconcert 2017 wordt FiësTapas
 
Fanfare Aurora mag ook dit jaar weer terugkijken op een fantastisch seizoen. Een seizoen dat vooral in het teken stond van ons 130-jarig jubileum. En dat hebben we in oktober groots gevierd! Was u erbij afgelopen 15 oktober? “Ameezing Leudal” was hét meezingfeest van Leudal waarbij Fanfare Aurora een groot aantal nationale en internationale meezingers ten gehore bracht. Aangevuld met zangers, zangeressen en een combo was het een muzikale top avond. En dat mogelijk gemaakt door talenten uit de eigen regio. Is dat niet mooi? 
 
Het is natuurlijk geweldig dat wij als vereniging deze activiteiten elk jaar kunnen realiseren. Dankzij uw steun is het mogelijk dat we jeugdleden een goede muzikale opleiding kunnen bieden, instrumenten kunnen kopen en kunnen repeteren onder deskundige en professionele dirigenten. Als dank voor uw steun en waardering nodigen we u op vrijdag 7 juli aanstaande van harte uit voor ons jaarlijks Donateursconcert.  
 
Het Donateursconcert vindt plaats op het jeu de boules terrein bij Baexheimerhof. Bij slecht weer zal het concert binnen in het gemeenschapshuis plaatsvinden. 
300 gratis parkeerplaatsen!

Baexheimerhof B.V.

Kerkstraat 1-A
6095 BD Baexem
Tel: 0475 - 45 16 96
Mob: 06 - 48 16 16 46
Mail: info@baexheimerhof.nl